Informatie omtrent Coronavirus

“Omdenken”

Een bijzondere situatie vraagt om een bijzondere maatregel:

De voortdurende zorgen rond de verspreiding van het Corona-virus hebben ons doen besluiten onze activiteiten anders te organiseren. Met ingang van woensdag 18 maart zal onze winkel/lijstenmakerij niet langer vrij geopend zijn voor bezoek/publiek, maar werken wij op afspraak. Zo dragen wij er aan bij in onze relatief kleine verkoopruimte de inmiddels veel genoemde risico’s te beperken.

Tevens geven wij graag informatie, advies- en prijsopgave via e-mail en wanneer gewenst kunnen wij uw werk in overleg halen en bezorgen.
e-mail: info@adarte.nl of gebruik het contactformulier op onze website.

Cursisten en workshop deelnemers bieden wij de mogelijkheid op leuke wijze ‘actief creatief’ deel te nemen aan teken- en schilder-sessies welke thuis of online kunnen worden gevolgd; daarover volgt snel meer informatie.

Voor de goede orde: We hanteren hoge normen voor veiligheid en hygiëne en zullen deze blijven handhaven. Naast het nemen van preventieve maatregelen om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen ondergaan al onze materialen, zoals als altijd al gebruikelijk is, een grondig(er) reinigingsproces voorafgaand aan elke aflevering van onze producten.

Cultuurreizen Italië
Ook blijven vooralsnog onze geplande cultuur- en themareizen naar Friuli in Noord-Italië op het programma staan. (mei/juni en oktober). De periode van een lockdown geldt op dit moment tot 3 april a.s. Zodra blijkt dat wij onze reizen moeten uitstellen of annuleren brengen wij deelnemers vanzelfsprekend direct op de hoogte. Ondertussen wordt gewerkt aan andere opties en alternatieven.

We blijven waakzaam bij het handhaven van al onze activiteiten en zullen aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen zoals aanbevolen door onze overheden en u op de hoogte houden met volgende updates.

Wij danken u voor uw loyaliteit en vertrouwen. Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande toch vragen en of opmerkingen hebben, neemt u dan telefonisch (0318-668180) of per email (info@adarte.nl) contact met ons op. Wij zijn graag bereid e.e.a. nader toe te lichten.

Graag tot ziens in goede gezondheid!

Ada / Team Adarte