Ambachtelijk, Stijlvol & Creatief

Patrimoniumlaan 10

3904 AD Veenendaal

0318-668180

Volgens openingstijden

info@adarte.nl

Altijd bereikbaar

Lijstenmakerij

Lijsten & Inlijsten

Adarte biedt een complete maak- en inlijstservice voor bedrijf en particulier en is gespecialiseerd in het vakkundig en creatief inlijsten van foto’s, reclamewerk, posters, prenten, kunstwerken, etsen, borduurwerken, olieverfschilderijen enz. Geschilderde doeken, zijde en batiks kunnen worden opgespannen op houten spieraam. In onze ambachtelijke, moderne lijstenmakerij bieden wij een zeer ruime collectie foto-, wissel- en maatlijsten; van klassiek rustiek tot kleurrijk eigentijds en trendy en van strak en eenvoudig tot zeer exclusief.

Wij nemen graag uitgebreid de tijd om samen met u de juiste omlijsting te kiezen die bij het in te lijsten werk, uw interieur en uw budget past. Uw schilderij, tekening, foto, poster, borduurwerk, doopjurkje, t-shirt, geboorte- of trouwkaart wordt, voorafgegaan door een deskundig advies, vakkundig en smaakvol ingelijst. Adarte gebruikt uitsluitend zuurvrije materialen en passe-partoutkartons voor het inlijsten van uw dierbare werken.

Foto’s en reproducties worden opgeplakt op zuurvrij karton, polystyreen of aluminium voor een mooi strak resultaat en het behoud van het materiaal. Borduurwerken worden strak opgespannen op uitsluitend zuurvrij karton, wat de duurzaamheid bevordert en aantasting voorkomt. Voor canvasdoeken wordt desgewenst een spieraam op maat gemaakt om het doek op te spannen.

Adarte biedt ook een snelservice. Inlijsten of passe-partout: dezelfde dag ophalen of klaar terwijl u wacht!

Onze lijstmerken

Passe-partouts

Een passe-partout geeft uw in te lijsten werk een optimale bescherming. Ook voor fraaie afwerking kan het toepassen van één of meerdere passe-partouts de uitstraling van het werk bevorderen. Voor het creatief gebruiken van passe-partouts zijn ongekend veel mogelijkheden. Onze collecties passe-partoutkarton zijn leverbaar in meer dan 500 kleuren in glad of reliefpapier, rijstpapier, suéde en linnen; tevens zijn aparte afwerkingen verkrijgbaar in zilver, goud en metallic kleuren.

De kern kan zuurvrij wit, zwart of gekleurd zijn. De achterzijde is van een zeer hoogwaardig zuurvrij papier dat met calcium carbonaat is gebufferd. Tevens leveren wij kwalitatief hoogwaardig museumkarton, geproduceerd van de allerbeste cellulose, zuurvrij en gebufferd met alkalische reserve tegen verzuring en veroudering.

Glas

Glas vormt de optimale beschermende afwerking van uw kwetsbare materialen als prenten, fotowerk, borduurwerken, etsen, zeefdrukken en originele tekeningen. Adarte maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige glassoorten met een grote optische zuiverheid. De keuze bestaat uit diverse varianten van 2- en 3 mm vlakglas, ontspiegelend micro geëtst artglass, UV-werende en museumglas kwaliteiten.

Bedrijfsoplossingen

Voor bedrijven biedt Adarte een uitgebreide service. Certificaten, foto’s, bedrijfspresentaties en meer kunnen wij u in grote(re) aantallen leveren. Snel, vakkundig en creatief. Desgewenst halen wij het in te lijsten werk op en bezorgen deze op het gewenste tijdstip en adres af. Ook m.b.t. de inrichting van uw kantoor- of bedrijfsruimte adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden.