Ophangsystemen

Een ophangsysteem voor elke ruimte!

Adarte biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig, snel en veilig kunt ophangen, verplaatsen en verlichten. Adarte is dealer van het kwaliteitsmerk STAS. De gepatenteerde ophangsystemen kunnen op elk type wand of plafond gemonteerd worden. Een ruim assortiment accessoires zijn daarop van toepassing; voor elk systeem de juiste oplossing.

Het monteren van de railsystemen is zeer eenvoudig. Door middel van het vooraf aanbrengen van clips kan de rail moeiteloos worden aangebracht. Door middel van de bijbehorende koorden, stangen en haken kunt u eindeloos wanddecoraties toevoegen, verplaatsen, verwisselen en aanlichten zonder dat u daar gereedschap, schroeven of spijkers voor nodig heeft! Daarbij behoort het storende gaten boren in een mooi afgewerkte wand tot het verleden.

Het assortiment bevat tevens railsystemen die nagenoeg onzichtbaar kunnen worden weggewerkt in wand of plafond. Eventueel gecombineerd met en fraaie sier- of ornamentlijst. De plaster rail is een speciaal ophangprofiel welke volledig geïntegreerd kan worden in een nieuw te bouwen c.q. te stucen muur. Ideaal voor o.a. nieuwbouwprojecten.


Zakelijk gebruik

De systemen zijn multifunctioneel, zetten de puntjes op de i van uw interieur en besparen kosten op de lange termijn. Daarmee draagt het bij aan flexibel en duurzaam gebouwbeheer. Adarte biedt systemen en oplossingen bij zakelijke projecten in uiteenlopende sectoren en gebouwen. Wij leveren onder andere aan zorginstellingen, scholen en opleidingscentra, musea, galeries, beurzen, overheidsinstellingen, hotels en kantoren.

Naast ophangsystemen bestaat er een breed assortiment accessoires om de wandinrichting te completeren, zoals whiteborden, prikborden, magneetsets of kapstokken.