Workshops

Lekker zelf doen!

Aan de slag met verf en penseel? In ons gezellige atelier verzorgt Adarte dagelijks leuke creatieve workshops en cursusprojecten. Ontdek waar je eigen creativiteit en talent ligt. Adarte biedt een breed programma voor jong en oud. Schilderervaring is niet noodzakelijk. Ons met zorg uitgestippelde stappenplan en individuele begeleiding garandeert altijd een goed resultaat!

Elk seizoen staan weer leuke, creatieve activiteiten op de agenda. O.a. schilderen met Acrylverf zowel op canvas doek als het populaire steigerhout, Olieverf Fijnschilderen & Realisme, tekenen met pen en grafietpotlood, tekstborden (o.a. steigerhout) en schilderijen sjabloneren, Venetiaanse Maskers maken en de workshop restauratie- en decoratietechnieken, schilderen op glasobjecten, Glas-in-Lood en Tiffany glas maken, Glas- en keramisch Mozaïeken maken.

Kwasten met Gasten!

De diverse activiteiten zijn tevens geschikt voor het houden van bijvoorbeeld een familiefeest, jubileum, vrijgezellenfeest of zomaar een creatief feestje. In overleg kan met een eigen groep (vanaf 4 personen) een workshop naar keuze op datum worden gepland.

Workshops voor bedrijven

Tevens organiseert Adarte de creatieve workshops voor bedrijven. Aanstekelijk leuk als personeels- of afdelingsuitje met een hoog FUN-gehalte, maar de sessies kunnen ook een veel serieuzer karakter hebben, namelijk het opbouwen c.q. versterken van het saamhorigheidsgevoel d.m.v. teambuilding. Diverse thema’s en/of samenwerkingsopdrachten zijn mogelijk.

Inschrijven voor diverse geplande workshops en cursussen kan zowel individueel of als groep. Heeft u zelf een wens of idee: laat het ons weten; desgewenst organiseren wij uw evenement ‘op maat’!

Kids@Art Party

Wij zorgen voor echte schildersdoeken, schorten en acrylverf in alle kleuren en een verrassing voor de jarige Job of Jet! Thema’s: o.a. Zandschilderen, ‘Bling-Bling-Ding’, Maskers maken, ‘Mijn Portret’ en ‘Beestenboel. Neem contact met ons op voor informatie en prijzen.