Ambachtelijk, Stijlvol & Creatief

Patrimoniumlaan 10

3904 AD Veenendaal

0318-668180

Volgens openingstijden

info@adarte.nl

Altijd bereikbaar

Schilder en Tekenlessen

Start Zomer Atelier!

Vanaf 20 juli start Adarte Zomer Atelier. Cursisten krijgen de mogelijkheid hun gemiste lessen (door Coronamaatregelen) in te halen en er zullen tevens een aantal teken en schilderworkshops worden georganiseerd. Maximaal 4 personen per activiteit/dagdeel. Data volgt zo spoedig mogelijk.

Heeft u zich ingeschreven en wilt u weten wanneer de lessen plaatsvinden?

Olieverf Fijnschilderen & Realisme

Docente(s): Ada en Monique

Cursisten leren de basistechnieken van het gebruik van olieverf. Meer en meer wordt het klassieke olieverf ‘fijnschilderen’ weer gewaardeerd en toegepast. Er wordt aandacht besteed aan het schetsen van realistische voorstellingen als stillevens, landschappen, portretten. Daarbij leert men o.a. door kleurgebruik, mengen, glaceren, licht- en schaduwtechniek het stapsgewijs uitwerken van een onderwerp tot zeer fijne nuances en details.

Tekenen met pen, grafietpotlood en pastelkrijt

Docente(s): Ada en Monique

Cursisten leren de fijne technieken en vaardigheden van het werken met inkt en grafiet- en kleurpotlood. Met het leren kijken naar vorm, perspectief, structuur en karakter van onderwerpen en het leren gebruiken van diverse tekenmaterialen als grafietpotloden, tekenpen en fineliner wordt snel een verrassend resultaat verkregen.