Adarte

Bijzondere Cultuurreizen naar Friuli Italië!

Reisagenda 2024

Cultuurreizen voor/najaar

Op ontdekkingstocht door de provincie Friuli. Van bergen tot de zee! Wandelen door de schitterende natuur, bezoekjes aan dorpjes, steden en musea. Genieten van de Italiaanse keuken en prachtige wijnen!

Cultuurreis

19 juni t/m 26 juni 2024
Inschrijven nog mogelijk!

Prijs: € 1.395,00 per persoon

Inclusief vliegreis, verblijf, ontbijt, diner, diverse uitstapjes en vervoer in Italië.

Cultuurreis/Wijnreis

26 september t/m 3 oktober 2024
Inschrijven nog mogelijk!

Prijs: € 1.395,00 per persoon

Inclusief vliegreis, verblijf, ontbijt, diner, diverse uitstapjes en vervoer in Italië.

Inschrijven

Inschrijven kan zowel individueel of als groep. Ons unieke concept is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven; families, collega’s, sport- en vrijetijdsverenigingen enz. Middels een goede voorbereiding bieden wij de mogelijkheid toe te werken naar het moment van vertrek. In de aanloopperiode zullen daarom een aantal gezellige bijeenkomsten plaatsvinden wat gelegenheid biedt nader met elkaar kennis te maken, praktische info uit te wisselen en ‘warm te draaien’ voor hetgeen u te wachten staat.

Als “Holiday-planners” verzorgen wij naast onze samengestelde cultuurreizen graag uw reis en verblijf ‘op maat’. Heeft u daarbij een wens, eigen idee of inbreng, iets te vieren; een jubileum of anders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee; samen met u wordt de reis en verblijf afgestemd op thema, gelegenheid, voorkeur en conditie van de deelnemers.

Interesse? Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact met ons opnemen.

Wandelen in de Dolomieten.